Breng ook eens een bezoek aan onze winkel of webshop!

Door de jaren heen hebben wij door onze hobby veel kennis en ervaring opgedaan met vogels maar ook met dieren in het algemeen. Hierdoor kunnen wij u kwalitatief goede producten leveren, producten die wij zelf ook zouden gebruiken, en u hierin een deskundig advies geven.

Wij hebben sinds juni 2022 een winkel van circa 500 vierkante meter waar u alles kunt vinden op het gebied van vogels, maar ook op het gebied van honden, katten, paarden, vissen, vee, etcetera. 

Wij leveren met behulp van koeriersdiensten dan wel eigen transport door heel Nederland en België. In de gemeente Heeze-Leende en omgeving kunnen wij in veel gevallen gratis aan huis leveren. 

Bent u op zoek naar een product op het gebied van dieren die u niet op onze site tegenkomt? Neem dan gerust contact met ons op, in de meeste gevallen kunnen wij het product in ons assortiment opnemen, of deze voor u bestellen!

Groothandel in veterinaire producten en vogelproducten

Sinds 2019 importeren wij ook zelf allerlei metalen veterinaire producten (tangen, kropnaalden, etcetera), en Italiaanse kunststof producten (vogelfonteintjes, bakjes, kooitjes). Wilt u hier meer over weten, stuur ons dan een E-mail.